Saman Amini

Samenloop van omstandigheden

Theater

donderdag
10 mei
20:30 uur

Muziek: Saman Amini, Martin Verheesen, Chelsea Laverne, Jelle Huiberts

Spel: Saman Amini

De voorstelling Samenloop van Omstandigheden is een persoonlijk verhaal waarin alle universele thema’s samenkomen tot het punt waar ze een individu vormen.

Saman Amini zingt, speelt en vertelt in dit freudiaans portret over zijn leven, zijn moeder en vader en de liefde en alles wat nodig is om overeind te blijven als er niks meer overeind staat.

Je bent wat je overkomt. Humoristisch en indringend. Zonder blad voor de mond en toch poëtisch, Daar waar voor wordt weggekeken, en men wel weten wil. Confronterend zonder enig moralisme. Gevat en ad rem, met charme en in schaapskleren.

 

Biografie 

De uit Iran afkomstige acteur Saman Amini vlucht samen met zijn moeder en zusje op 11 jarige leeftijd naar Nederland. Hier komt hij al op jonge leeftijd in aanraking met Theatergroep DOX. Hij blijkt een groot talent en stroomt moeiteloos door naar de acteursopleiding van Toneelacademie Maastricht. Saman is medemaker en speler in de theaterhit Nobody Home en Jihad de voorstelling en heeft onder andere gespeeld in televisieseries Flikken Maastricht en Van God Los. 

Paradiso Melkweg Productiehuis (PMP) is in 2001 opgericht door Amsterdamse poppodia Paradiso en Melkweg. PMP is een huis voor jonge muzikale makers die opereren op het snijvlak van popmuziek en theater, dans, visual art en beeldende kunst. PMP biedt de jonge makers de mogelijkheid speciale projecten te maken voor het popcircuit, festivals en bijzondere locaties.

Recensies

Samenloop van omstandigheden

“De rijke symboliek en aangrijpende inhoud maken van Samenloop van omstandigheden een van de beste voorstelling die de afgelopen jaren op de Parade te zien zijn geweest.”

NRC

Samenloop van omstandigheden

“Indringend, maar steeds ook met humor, met liveband en mooie projecties.”

De Volkskrant

Type
Aantal
Prijs
Normaal
CJP
Rolstoel
Totaal
Uitverkocht
Afgelast

Meer Theater

 

Social Media

Mijn Account

Nieuwsbrief

 

*Verplicht veld

Contact

Theater Ins Blau
Haagweg 6
2311 AA Leiden
T. (071) 5144614
info@theaterinsblau.nl

Telefoonnummer Kassa:
071-5141780
Open werkdagen van 13.00u tot 17.00u
En een uur voor aanvang van de voorstelling

Inschrijfnummer KvK: 41166221

Design: Zabriski Leiden - Development: Studio Projectie

© Theater Ins Blau