In verband met de landelijke maatregelen coronavirus zijn alle voorstellingen tot aan de zomer afgelast.
We proberen voorstellingen te verplaatsen naar het volgende seizoen.
Bezoekers met een kaartje worden per e-mail geïnformeerd over de mogelijkheden restitutie.
Hierin volgen we het landelijk beleid dat binnenkort bekend wordt gemaakt.
Zie ook https://www.theaterkrant.nl/nieuws/theaterpubliek-wordt-indien-gewenst-gecompenseerd/

De kassa en het kantoor van Theater Ins Blau is tot nader order gesloten.
We zijn bereikbaar via info@theaterinsblau.nl

kaartverkoop

Alle voorstellingen zijn geannuleerd vanwege de overheidsmaatregelen coronavirus.

De kassa en kantoor zijn tot nader order gesloten. We zijn bereikbaar via info@theaterinsblau.nl

We zullen alle bezoekers met een kaartje voor een voorstelling per e-mail op de hoogte houden van eventuele verplaatsing van voorstellingen of restitutie. We volgen hierin de landelijke richtlijn die binnenkort bekend wordt gemaakt.

We vragen je om je kaartje nu niet te annuleren. Wacht onze berichtgeving af. Hopelijk kunnen we voorstellingen verplaatsen of je een alternatief aanbieden.

Hou onze website en social media in de gaten en let op je e-mail.Nieuw ticketingsysteem

Beste bezoeker! Theater Ins Blau is per 31 oktober 2019 overgegaan op een nieuwe ticketsysteem.

Had je voor 31 oktober 2019 al een account bij Theater Ins Blau, dan heb je van ons een mail ontvangen met een nieuw wachtwoord.
Met je e-mailadres en dit wachtwoord kun je de eerste keer inloggen in je account en je wachtwoord veranderen.
Heb je deze mail niet ontvangen, mail dan naar info@theaterinsblau.nl.
In je account vind je de door jou bestelde tickets en kun je je voorkeuren aangeven.

Per 1 september 2019 prijsverhoging tickets
1 Drankje in ticketprijs

Met ingang van het nieuwe seizoen is in de ticketprijs een drankje in de pauze of, als er geen pauze is, je eerste drankje na afloop, inbegrepen. Na afloop kun je vaak in onze gezellige foyer de makers en spelers ontmoeten en met hen in gesprek gaan.

Kaarten kunnen worden gekocht via deze website, telefonisch en aan de kassa van Theater Ins Blau.

online kaarten kopen

Keuze wel of geen account

Per 31 oktober 2019 is Theater Ins Blau overgestapt op een nieuw ticketingsysteem.

Bij het online kaarten kopen kun je kiezen om een account aan te maken met je e-mailadres en een wachtwoord of je facebook-account. Op deze manier kun je ten alle tijden je tickets bekijken en downloaden, eventueel je voorkeuren aangeven voor het ontvangen van servicemails en nieuwsbrieven.

Je kunt ook ervoor kiezen om geen account aan te maken. We vragen je dan alleen om je e-mailadres. Dit e-mailadres gebruiken we alleen om de tickets naar je toe te sturen.

Betalen

Betalen kan met iDeal, creditcard (Visa, Eurocard/Mastercard) of PODIUM Cadeaukaart. Er worden geen andere kosten in rekening gebracht. Je kunt e-tickets downloaden op je smartphone, en de streepjescode op je e-ticket aan de zaaldeur tonen. Indien je geen smartphone hebt, kun je de e-tickets thuis uitprinten.

Privacy Statement

Theater Ins Blau voldoet aan de eisen van de AVG (GDPR) voor wat betreft bescherming van persoonsgegevens, meldplicht datalekken en heeft verwerkersovereenkomsten met alle relevante partijen. Voor meer informatie kunt u hier onze privacyverklaring lezen.

Verplichte gegevens
Theater Ins Blau vraagt bij het online bestellen van kaarten om een aantal persoonlijke gegevens. De verplichte gegevens die wij vragen zijn: naam, e-mailadres en telefoonnummer. Wij vragen deze gegevens om de e-tickets te kunnen mailen en om als er een voorstelling door omstandigheden niet doorgaat onze bezoekers te kunnen bereiken.

Nieuwsbrief en informatie
Wil je op de hoogte blijven van wat er in Theater Ins Blau gebeurt, kun je je inschrijven voor de Nieuwsbrief. Je kunt er ook voor kiezen alleen op de hoogte gehouden te worden van acties en speciale aanbiedingen. Informatie die direct te maken heeft met de voorstelling waarvoor je kaarten hebt gekocht (bijvoorbeeld het verplaatsen van de voorstelling, wijzigingen in makers of uitvoerenden of extra randprogrammering) krijg je via onze servicemails.

Aan de kassa kaarten kopen

Onze dagkassa is op werkdagen geopend van 13:00 tot 17:00 uur. Op voorstellingsdagen is de avondkassa vanaf een uur voor aanvang geopend.

Betalen aan de kassa kan contant, met PIN of PODIUM Cadeaukaart.
Theater- en Concertbonnen kunnen niet bij Theater Ins Blau verzilverd worden.

TELEFONISCH KAARTEN KOPEN

Je kunt telefonisch kaarten reserveren op (071) 5141780, tijdens openingstijden kassa.
Deze kun je aan de kassa afhalen en betalen tot 30 minuten voor aanvang van de voorstelling.
Daarna worden niet-opgehaalde kaarten vrijgegeven voor verkoop.

Vrije plaatskeuze

In Theater Ins Blau is er vrije plaatskeuze.

ANNULERINGSREGELING

Tot uiterlijk 24 uur voor aanvang van de voorstelling kunnen kaarten worden geannuleerd. Wij verzoeken je dit via de mail te doen. Als je een mail naar info@theaterinsblau.nl stuurt met je bestelnummer, het aantal kaarten dat je wilt annuleren. We boeken dan het bedrag minus € 2,50 administratiekosten per bestelling terug in je account. Onder Digitaal Tegoed in je account kun je dit terug zien. Je kunt dit tegoed weer besteden aan tickets bij Theater Ins Blau. Je Digitaal Tegoed is onbeperkt geldig.

Kortingen

Theater Ins Blau biedt voor verschillende groepen kortingen.

Seizoen 2019-2020

Studenten en CJP-Cultuurkaarthouders

Heb je een studentenkaart of CJP-Cultuurkaart. Dan kun je vanaf 1 september 2019 voor € 15,50 (incl 1 drankje na afloop) naar een voorstelling. Bestel je kaarten via de website. We vragen je pas bij de controle van je kaartje aan de zaal, dus neem hem altijd mee.

Aan de kassa op de avond van de voorstelling zelf kun je zelfs met je studentenkaart of CJP-Cultuurkaart voor € 13,50 (incl 1 drankje na afloop) naar de voorstelling. Deze speciale prijs is alleen geldig aan de kassa op de avond van de voorstelling en is niet beschikbaar bij uitverkochte voorstellingen.

Om de verhoging van de ticketprijzen en de btw te verzachten is vanaf 1 september 2019 je eerste drankje na afloop van de voorstelling inbegrepen in de ticketprijs.

LET OP:
Kortingsacties en CJP/studentenkorting zijn niet van toepassing op voorstellingen uit de selectie Verhuur of Amateur, tenzij expliciet anders vermeld bij de voorstelling zelf.

Scholen

Groepen van scholen die naar een voorstelling willen komen zijn uiteraard van harte welkom. We willen je wel vragen van te voren te reserveren via onze publiciteitsafdeling.

Uitverkochte voorstellingen

Als een voorstelling is uitverkocht, dan kun je jezelf op de wachtlijst zetten via het bestellen van kaarten.

Of neem contact op met de kassa. Bel hiervoor (071) 5141780, tijdens openingstijden kassa. Mochten er dan kaarten vrijgegeven worden, dan nemen we in volgorde van inschrijving contact op met klanten op de wachtlijst.

Op het bestellen van kaarten en het bezoek aan Theater Ins Blau zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.